artboard_1artboard_1

Välkommen till skräp.com. Mitt namn är Felix och jag är copywriter. Här kommer supersnabb guide hur man navigerar sig fram här.

I menyn längst upp till höger finns det två knappar som tar dig till två olika sidor. På den ena sidan finns mina reklamjobb och på den andra finns det andra projekt som jag har gjort i min ensamhet eller med vänner. Reklamknapp till reklamjobb och egenheterknapp till egna projekt. Och så va de med de! Nu har jag förklarat hur en hemsida funkar. Nu är det bara att börja surfa runt.

Jag förstår att man kan ha åsikter om att jag har lagt mina bästa jobb på en hemsida som heter skräp.com. Det är inte mer än att jag tycker det är ett härligt ord och att jag kan säga att designen på hemsidan är en egen ironisk stil.

Någon: "Hej! Varför har du en ful hemsida?
Jag: "Hej! Aha nej! Den är inte ful, den är skräp."
Någon: "Aha, najs och coolt."


Det sista jag vill berätta innan du slutar läsa är att om du skulle vilja komma i kontakt med mig är att du kan maila felixjorneman@gmail.com, eller om du är så fräck att du föredrar att ringa eller smsa kan du göra det på 0724411240. Eller så tar du kontakt på något helt annat sätt. Är öppen för förslag!

artboard_1_copyartboard_1_copy